Nytt tap for damene

Det så ut som om påskeferien allerede hadde startet da damene gikk på et 0-3 tap borte mot Klepp 2 idag, et lag vi har slått to ganger i treningskamper før sesongstart. Lite stemte fra start, og vi kom egentlig aldri igang med det vi skulle gjøre. Et aggressivt og velspillende Klepp lag gjorde stort sett som de ville kampen igjennom. Noen få skudd fra distanse var det nærmeste vi kom, og Klepp hadde også flere farlige angrep som kunne gjort sifrene enda styggere. For Staaldamene er det bare å glemme kampen fortest mulig, og trene knallhardt frem mot neste kamp som går hjemme mot Hinna. Etter to bortekamper vi visste ville bli vanskelige, skal trenden snus etter påske, hvor vi møter Hinna og Haugar hjemme, og Nymark borte på 8 dager.

Laget: Astri Koll-Frafjord – Amanda S. Wilson, Ida Nag, Marte Danielsen, Julie V. Oanes – Ingrid Malmberg (Tina Andersen 60) – Berit I. Austvoll, Malin Lundmann, Agathe Malmberg – Birte Svines, Karina Fjelde (Maren F. Viga 68)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *