Treningsleir i Tyrkia: Dag 6

Hei bloggen!

Vi fotballfruer nyter livet her i Tyrkia, men synes selvfølgelig at været kunne vert litt finere. Vi har løpt ut til solsengene hver gang solen har vist seg, men er ikke helt fornøyde med fargen enda. Planen var jo å sprade rundt i Jørpeland sentrum med byens bruneste ben.
Når solen er fremme bader vi, sklir i vannskliene, leker med ball og har stolleken. Lille Jesper sin favoritt aktivitet er å kaste ballen i det kalde bassenget slik at vi må hente den, mens han står på land og ler rått.image

Martha får ofte kommentarer på at hun er med på denne turen for å observere A-lagsguttene. Og det stemmer jo det. Hun har rekord som tilskuer på flest treninger, og i dag kl.08.50 møtte hun opp med skriveblokk og penn for å observere morgenøkta.
Martha er vandt med å starte håndballtreningene med fotball som oppvarming, men det gjør de visst ikke på herrelaget i fotball.
I dag var fokuset på å få ballen i mål. MEN, først måtte spillerne være tålmodige. Forsvarspillerne styrte ballen fra side til side, også når det endelig var rom og overtall på den ene siden, kunne de spille ballen videre frem. Dette kan hvis også beskrives litt kortere: frispilling.

Ettermiddagstreningen gikk ut på å treffe tverrleggeren, skyte ballen over mål og inn i et mindre mål, også kaldt kosetrening. Dette på grunn av kampen de skal spille i morgen. De hadde også straffekonk’ hvor selvfølgelig Thomas Mæle vant.

Ellers er det jo også mange små og søte junior gutter med. I går fikk de vist frem andre talent enn fotball, og vi ble selvfølgelig betatt. Her var det mange skjulte talent som kom frem, men mest av alt ble vi imponerte av Vebjørn som sang opera, men dagens rykter sier at han faktisk har Strands mest besøkte blogg!!! Det er ikke bare hvilken som helst blogg, men en bakeblogg. Der kan du for eksempel finne oppskrift og fremgangsmåte for hvordan du lager oreokake. Vebjørn er jo bare så søt at han er til å spise opp. image

For å ordne opp i disse ryktene om at Alexandra hadde et fall på speedmobilen, så stemmer det at fallet skjedde, men før et telemarksnedslaget var det en dobbel salto.

Alt i alt er fotballfruene meget fornøyd med oppholdet her i Tyrkia. Massasje, vaskehjelp, servitører, klesvask og ikke minst 23 gutter for oss selv. Livet er HERLIG!
XOXO Alexandra, Maren og Martha.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *