Georg Andrè Danielsen #3

Av unggutter man har kanontro på i Staal er det umulig å komme utenom Georg Andre Danielsen. Allerede da han for drøye 2,5 år siden ble «kastet til ulvene» og gjorde en strålende debut mot rekruttene til Start, kunne man se at den spinkle høyrebacken hadde noe spesielt. Et par år etter er den spinkle høyrebacken blitt voksen. En voksen og robust venstreback. Med sin store fart, offensive innstilling og imponerende duellstyrke er Georg blitt fryktelig god. I fjor var han sammen med storebror Lars Edvard vår klart beste spiller og dette ble belønnet med en fortjent plass på «Folkets lag». Georg har i vintermånedene hospitert med andredivisjonslaget Vidar, men gav tidlig signal til trenerteamet at han ønsket å spille minst en sesong til i Staal. Noe vi i Staal glade for. I Georg har vi i våre øyne divisjonens beste back.

georg

Privat er Georg en smilende kar det er umulig å mislike. Det eneste man i redaksjonen irriterer oss over med Georg er at han er imponerende god i ting. Som regjerende mester (2 år på rad) i Strandamesterskapet i volleyball kommer det også med en del misunnelse. Ryktene sier at Georg har blitt gitt et ultimatum av trener Eivind Danielsen og hjelpetrener Eirik Jøssang:  «Tap årets Strandamesterskap eller bli benket». Om det er hold i ryktene blir spennende å se. Vi har vært så heldige å få et kort intervju med Georg:

Navn: Georg André Danielsen
Alder: 20
Yrke: Student
Draktnummer: 3
Posisjon på banen: Back
Høyde: 176
Vekt
: 72
Sivil status: Singel

Tidligere klubber: Ingen
Kallenavn: Goggen/Gaggen/Geggi/Goggleif
Personlig ambisjon på fotballbanen: Bli best mulig
Hvor ofte trener du i uken: 4-5 ganger

Største fotballopplevelse: Første kamp fra start for A-laget på hjemmebane
Beste medspiller: Even Østensen
Verste motspiller: Morten Bjørlo
Morsomste medspiller: Asgeir Austigard
Mest seriøse medspiller: Harald Haualand

Hva tror du om sesongen 2015: Jeg tror vi kommer til å spille god fotball og skåre mange mål.
Hva er det beste med å spille på Staal: Alltid gøy på trening og veldig bra miljø!

Favorittlag: Manchester United
Favorittspiller: Phil Jones
Hobby utenom fotballen: Volleyball og ski
Ser helst på TV: Simpsons
Hører helst på: Alternativ rock
Favorittreisemål: Lanzarote
Favorittmat: Taco
Favorittfilm: The Lego Movie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *