Avlyste kamper

A-laget spiller ingen kamper denne uken.

1 kvalik kamp til NM som skulle vært spilt i går og som må være spilt innen onsdag 22. april blir vanskelig å få avviklet siden Åkra spiller første seriekamp førstkommende mandag 20. april. Staal foreslo tirsdag 21. april siden vår første seriekamp blir torsdag 23. april borte mot Hundvåg, men dette var ikke aktuelt for Åkra. Dette medfører at Åkra antakelig går videre uten at kampen blir spilt, dersom da ikke kretsen har et annet syn på saken. Skulle det ende opp med noe annet, vil ny informasjon komme på nett.

Når det gjelder seriekampen mot Vidar som skulle vært spilt førstkommende fredag, har Staal foreslått for Vidar at denne enten spilles fredag 22. mai eller onsdag 10. juni. Nærmer informasjon om denne kampen vil komme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *