Treningskamp mot Klepp


Staals a-lag spilte første kamp etter ferien torsdag kveld. Motstander var Klepp. Laget har hatt en fin formstigning etter startvansker i den andre tredjedivisjonspulja. Kampen endte 2-1 til Staal etter scoringer av Eirik Jøssang og Øyvind Alsvik.

Klepp startet kampen best, og satte Staal under press med å stå høyt i banen. Det var likevel Staal som scoret både en og to ganger i første omgang. I andre halvdel av første omgang var også Staal det desidert beste laget, og vartet opp en del fint spill anført av en frisk høyreside med Vidar Harestad og Øyvind Alsvik.

Andre omgang var imidlertid en relativt dyster affære for jørpelandslaget. Finspillet uteble, og Klepp hadde ballen mest. Det var derfor fortjent når jærlaget reduserte noen minutter før full tid. Det ble uansett seier for Hallgeir Hinnas gutter, selv om det var hele fem endringer i førstelleveren fra Sola-kampen like før ferien.

Ellers er det veldig gledelig at Per Krister Bjørlo og Knut Ivar Tjeltveit var tilbake og fikk spilletid for første gang på lang tid. I tillegg er også Trond Rossemyr på god vei tilbake fra skade. Med alle disse skadefrie vil nok troppen bli styrket foran høstsesongen.

Staals lag:
Thomas Mæle
Vidar Harestad – Sindre Fjelde (k) – John Petter Nordbø – Ørjan Høllesli
Øyvind Alsvik – Jarle Karlsen – Daniel Hawkins – Per Krister Bjørlo
Eirik Jøssang – Lars Edvard Danielsen

Innbyttere: Ronny Fjermestad, Sigve Kleppa Christensen, Knut Ivar Tjeltveit, Håvard Barkved, Sondre Strømnæss, Stig Lyse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *