Trenersamling – Viking HK prosjektet

Onsdag 16.nov . var 9 trenere fra Staal i Tastarustå idrettshall til den første trenersamlingen i regi av Viking prosjektet.
Gunnar Blomback, Viking HK sin hovedtrener var foredragsholder. Tema for denne samlingen var forsvarsarbeid.
Fokus var både på det individuelle og samhandling i forsvarsarbeidet. Ferdigheter til den enkelte spiller var sentralt, og treningsmetoder og forsvarssystemer ble gjennomgått. Etter en time med teori var Viking HK sitt herrelag klar på parketten til en treningsøkt med forsvarsarbeid.
Forsvarstrening gir selvfølgelig også god angrepstrening for dem som har den rollen i øvelsen. Det ble vist mange kraftfulle taklinger i forsvar og kjapt angrepsspill. Mange gode øvelser ble vist og brukt i treningen. Tilslutt oppsummerte Gunnar Blomback det som var gjennomgått i treningen og verdien av det arbeidet som legges ned i forsvartreningen.

Tirsdag 13. desember er neste trenersamling i Hundvåghallen. Her skal vi henge på videre og håper på at enda flere trener fra Staal ser muligheten for å bli meg og få en god dose håndball av en karismatisk og dyktig Viking trener.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *