FANTASTISK BRA!

Mye å glede seg over i 2011, vi er klar for nye høydepunkter i 2012

Vi takker samtlige av Staals grasrotgivere for et flott resultat i 2011. Mer enn kr 300 000 i «gratis-inntekt» til vårt kjære breddeidrettslag (fotball, håndball, friidrett) betyr mye for lagets drift,  og det har ikke kostet giverne en eneste krone! Med andre ord en glimrende ordning for lag som har mange positive tilhengere – noe som Staal utvilsomt har.

Målet må alltid være å skaffe flere grasrotgivere.  Norsk Tipping melder at det fremdeles finnes svært mange tippere og Lotttospillere som ikke har tilknyttet seg lag/organisasjon, så potensialet er dermed stort.

Greier DU å skaffe en ny grasrotgiver til Staal?

Bruk den mest effektive vervemåten – nemlig ”munn til munn-metoden” – og snakk med venner, arbeidskamerater, familiemedlemmer som besteforeldre, tanter og onkler osv. osv. Neste gang de tipper, spiller Lotto, Oddsen, automatterminal får du dem til å gi beskjed hos kommisjonæren om at de ønsker Idrettslaget Staal som grasrotmottaker. De som spiller via internett eller mobil, trenger Staals org.nr 985 336 911. Husk å nevne at dette koster dem ikke en eneste krone.

 Vi ønsker alle et GODT NYTT GRASROTÅR!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *