Siste kamp for Gutter 14

G14 spilte sesongens siste kamp på Varhaug søndag 25.mars.

Det ble en kamp med fart i fra første stund. Varhaug spilte med høyt tempo i angrep og var aggressive og lå og snappet i forsvar. De fikk det første målet og lå stort sett 1 mål foran i hele omgangen. Guttene jobbet godt. De hadde godt tempo i angrep, men klarte ikke helt å dekke opp i forsvar. Vegard hadde et av sine spektakulære mål og Erland sto som en GUD i mål. Det gjorde at vi kunne gå til pause med en et måls ledelse 9-8.

Det var god stemning i pausen og vi gikk på banen med godt mot. Vi kom godt i gang og ledet en stund med 3 mål. Men Varhaug var tøffe i forsvar og leste spillet vårt godt, etterhvert satte de frimerke på Vegard og. Varhaug tok oss igjen og kampen endte 16-16.

Dermed endte vi på 4.plass i pulja. Kjempe bra innsats gutter! I dag kom nesten alle på scoringslista; Vegard(5) Tobias L(4) Tobias B(2) BJ(2) Kristoffer K(1) Haakon(1) Tore(1) Simen og Erland.

Takk for en kjekk sesong, gleder oss til umbrocup:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *