Et fyrverkeri av en fotballkamp!

Det ble en kjempegod fotballkamp mellom to gode spillende lag da Vidar og Staal møttes til dyst på Lassa Kunstgress i kveld. Staal trakk det lengste strået og vant 5-3 etter scoringer av Birte Svines (2), Elin Norland, Agathe Malmberg og Amanda S. Wilson. Hele kampen var det svært høyt tempo og høyt press, med mye kriging og duellspill, men begge lag fikk periodevis til bra spill langs bakken. Vidar var kanskje hakket hvassere enn oss første halvtimen, men det luktet vilje og guts da Elin steg til værs på en corner og hamret ballen i mål med hodet etter en god halvtimes spill. Rett før pause ble en Vidarspiller felt like utenfor vår 16-meter. Dommeren unnlot å blåse, og vi kontret eksemplarisk, og Agathe kriget inn en retur etter et langskudd fra Miriam. 2-0 til pause – god uttelling av oss, og Vidar følte seg nok litt snytt etter en forholdsvis jevn omgang. I pausen ble vi enige om å ligge litt lavere for å få satt opp kantene på gjennomløp. Dette førte til at Vidar kom høyere i banen og scorte 2-1 målet etter bare 5 min av 2. omgang. Deretter fulgte et kvarter hvor vi ble liggende lavt, og vi fikk 5-6 gode kontringer – spesielt på venstresiden. 3-1 målet var en strålende prestasjon av Birte Svines etter en kontring tatt ut av læreboka. Etter ca. halvtimen scorte Amanda på et strålende langskudd fra 25 meter – og på stillingen 4-1 begynte vi på sidelinjen å senke skuldrene. 7 minutter senere stod det 4-3 etter et flott frispark, og en noe heldig scoring via vår forsvarsspiller og stolpen. De siste 8 minuttene ble en nervepirrende affære hvor Vidar kjørte på, og kun heroisk forsvarsspill hindret utligning. Minuttet før slutt kom den forløsende scoringen, hvor Birte ble nydelig spilt igjennom og iskaldt satte inn 5-3 målet. En flott gjennomført kamp av jentene, hvor samtlige legger ned knallhardt arbeid, og står på til fløyta går. Honnør til Vidar som aldri gav opp, det er alltid gøy å møte spillende lag. Neste kamp blir borte mot Kopervik 5. mai, men før det skal 4. divisjonslaget i aksjon borte mot Buøy 2. mai.

Laget: Mona S. Nordbø – Charlotte Aakre (Malin Flesjå 55), Kaja J. Wilson, Elin Norland, Ida Nag – Miriam Høllesli (Vilde Oanes 60), Berit Austvoll, Amanda S. Wilson, Tina Andersen (Trine S. Handeland 46) – Ruth Nordbø (Birte Svines 46), Agathe Malmberg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *