Ny mann på Staaltrening

Staal har denne uken islendingen Andri Juliusson på besøk på trening. Juliusson spilte ifjor halve sesongen for Fram Reykjavik i toppserien på Island og fikk med seg 13 kamper før han reiste for å jobbe i Alta. Juliusson som kan brukes overalt offensivt på banen scoret i 2010 sesongen 8 mål for IA Akranes på nest øverste nivå på Island før han gikk til Fram.

Juliusson som er 27 år og har 1 U21 landskamp for Island kommer med veldig gode anbefalinger fra Adeccoligalaget Alta og han var også med Alta til La Manga under oppkjøringen og hadde innhopp mot Bryne og Kongsvinger der nede.

Staal har lett etter spillere som kan gå inn å forsterke troppen lenge nå men har ikke lyktes lokalt. Juliusson virket spennende på dagens trening selv med en lang flytur fra Alta i kroppen og vi ønsker han lykke til med ukens treninger og håper det er en mann vi snarlig kan få se i Staaltrøyen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.