UMBRO CUP 2012

Då e me klar til årets håndball høydepunkt i Kristiansand – Umbro CUP. Alle aldersbestemte lag er med og mange foreldre har tatt turen ned – kjempekjekt. Stemningen i bussene nedover var upåklagelig og gir god optimisme for en kjempehelg.

Kamper er allerede i gang i dag fra kl 0730 og siste kamp i dag er kl 19. Oppdatering med resultater kommer utover dagen. Heia Staal 🙂

Her kan dere følge med på resultatene etterhvert. Velg Staal Jørpeland som klubb.

Oppdatering av lørdagen:

Nå nærmer dagen seg omme og 122 spillere fordelt på 14 lag har vært i aksjon. Fordeling av tap, uavgjort og seirer er jevt fordelt – og viktigst av alt har alle hatt en kjempedag. Alle lag har pendlet mellom haller og vært supportere for hverandre – AK28 skal ha skrøyd for et bra arrangement så langt. Nå er de fleste av ongane på diskotek som siste innspurt på kvelden – rekner med at der er en del som er trøtte etter 3-5 intense kamper i løpet av dagen.

I morgen skal alle lag ha minst en kamp, for 12 årslag og oppover er det cupspill, med vinn eller forsvinn. Så er vi forventningsfulle om noen kommer lengre enn G15 i fjor som tapte semifinalen.

Heia Staal og lykke til i morgen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *