Lagpresentasjon 3.divisjon avdeling 6: Sandnes Ulf 2

I desember vil jeg presentere de forskjellige lagene som spiller i 3.divisjon avdeling 6 i tilfeldig rekkefølge. Med tanke på at Rogalandspuljen ble splittet i to, så er det flere nye lag og vi har lag både fra Rogaland, Agder og Telemark. Presentasjonene vil legges ut på Staal Jørpeland sin hjemmeside, og jeg vil også legge ut link på twitter ( @mihlestrand ) og på Facebook under gruppen “Lokalfotballen Rogaland“.

Her får du litt informasjon om Sandnes Ulf 2.

Navn: Sandnes Ulf 2Sandnes Ulf
Hjemmebane: Sandnes Stadion
Stiftet: 1. juni 1911
Kommune: Sandnes
Hjemmeside: http://www.sandnesulf.no
Lokalavis:
Sandnesposten
Opprykksodds 2013
Nordicbet: 5.50
Betsafe: 40.00

Trenerteam 2013:
Richard Enge – Hovedtrener

Siden 2005-sesongen har tippeligalaget Sandnes Ulf hatt rekrutteringslaget sitt i 3.divisjon. Som regel har laget havnet midt på tabellen, noe som har gitt reservene på A-laget og unge talenter spilletid på et bra nivå. Trener Richard Enge sier følgende når jeg spør han om målsetningen for neste sesong: ” Det viktigste er spilletid for A-lagsreserver og at de unge talentene i klubben får en god utviklingsarena.”

I fjor spilte laget i avdeling 7 og hadde dermed flere reiser til nordfylket og Hordaland. Laget havnet til slutt på en 7.plass, med god margin både fra nedrykkstrid og opprykkstrid. Laget vant 12 kamper, spilte to uavgjort og tapte 12 kamper. Laget vant faktisk sine første fem kamper og tok 21 poeng før høstsesongen startet. På høsten tok laget 17 poeng, og rekrutteringslaget til Sandnes Ulf skal ha skryt for en relativt jevn tropp gjennom hele sesongen. Det har hele tiden vært en god miks av yngre spillere og reserver på A-laget.

Richard Enge gleder seg til å møte nye lag på Sørlandet og i Telemark, og ser frem til at unge spillere tar et nytt steg og spiller bra – også i 3.divisjon. Han mener også at Mandalskameratene ikke vil blande seg inn i toppen, og regner med at opprykkskampen vil stå mellom Jerv, Vigør og Staal Jørpeland.

Det blir likevel spennende å se hvilket lag Sandnes Ulf 2 kommer til å mønstre i sesongen. Selv om laget er relativt ferske i Tippeligaen, så vil de nok også ønske å gi best mulig matching til sine reserver og yngre spillere. Likevel tror jeg ikke at klubben har hastverk med å komme seg opp i 2.divisjon, men antageligvis vil de heller ikke bli noen kasteball i årets sesong.

Vi gleder oss uansett til å ta turen til Sandnes, og ønsker de også hjertelig velkommen til Jørpeland!

1 hendelser på “Lagpresentasjon 3.divisjon avdeling 6: Sandnes Ulf 2”

  1. Tilbakeping: Lagpresentasjon 3. divisjon avdeling 6 «

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *