Lagpresentasjon 3.divisjon avdeling 6: Bryne FK 2

I desember vil jeg presentere de forskjellige lagene som spiller i 3.divisjon avdeling 6 i tilfeldig rekkefølge. Med tanke på at Rogalandspuljen ble splittet i to, så er det flere nye lag og vi har lag både fra Rogaland, Agder og Telemark. Presentasjonene vil legges ut på Staal Jørpeland sin hjemmeside, og jeg vil også legge ut link på twitter ( @mihlestrand ) og på Facebook under gruppen “Lokalfotballen Rogaland“.

Her kan du ta en nærmere kikk på Bryne 2.

Navn:
Bryne FK 2Bryne-FK
Hjemmebane: Bryne Stadion
Stiftet: 10. april 1926
Kommune: Time
Hjemmeside: http://www.brynefk.no/
Lokalavis: Jærbladet
Opprykksodds 2013
Nordicbet: 40.00
Betsafe: 100.00

Trenerteam 2013:
Ole Hjelmhaug – Hovedtrener
Even Sel – Hovedtrener
Kurth Gausland – Assistenttrener
Kjetil Sel – Assistenttrener

Bryne sitt rekrutteringslag er nok det laget som har flest sesonger etter hverandre i 3.divisjon i denne avdelingen. Undertegnede sliter med å finne ut når laget spilte i en annen divisjon, men har sjekket tilbake til 1998 – og samtlige år har de spilt i 3.divisjon. Det gjør de også neste år, og resultatmessig er målsetningen å beholde plassen i 3.divisjon uttaler trener Even Sel.
I 2012-sesongen endte Bryne 2 på 5.plass, men med samme poengsum som Vigør på 4.plass og Start 2 på 3.plass. Laget tok dermed 43 poeng, og 24 av disse ble tatt på hjemmebane. Ettersom A-laget hadde skadeproblemer i løpet av hele året, så bestod rekrutteringslaget for det meste av yngre spillere. Geir Dahle Høyland ble lagets toppscorer med 14 mål på 20 kamper.
Staal var i samme pulje som Bryne 2 i årets sesong, og tok en grei 9-1 seier mot et purungt rekrutteringslag i første kamp. Tøffere ble det likevel på bortebane, og de røde fra Jæren dro i land en 2-0 seier.

Avslutningsvis så har jeg tatt en prat med trener Even Sel for å se hvordan utsiktene for 2013 ser ut for Bryne sitt rekrutteringslag.

Hva er målsetningen foran neste sesong?
– 3.divisjon er en viktig og god kamparena for våre juniorer, samt reservene på A-laget

Vi ønsker at flest mulig av våre unge spillere skal få videre utvikling gjennom spill mot gode 3.divisjonslag.
Mange unge spillere fikk mye spilletid i 2012, og vokste veldig på det. Forhåpentligvis kan disse spillerne ta nye steg den kommende sesongen. Da tenker vi på at spillerne skal banke på døra inn mot A- laget til Bryne.

Resultatmessig er målsetningen først og fremst å beholde plassen i 3.divisjon.

Hvem ser dere på som favoritter i 3.divisjon avdeling 6?
Denne avdelingen ser ut som en veldig tøff og jevn avdeling, men det er bare positivt. Det er alltid kjekt å teste seg mot gode lag. Vi tror at flere lag kan være med å kjempe der oppe. Staal, MK og Jerv kommer garantert til å være oppe i toppen. Kanskje det i år endelig er Staal sin tur til å ta steget opp?

Hva ser dere mest frem til i 2013-sesongen?
Vi ser frem til mange kjekke kamper mot god motstand. Vi er fornøyd med at vi skal møte noen nye lag, samt at vi fortsatt skal spille lokaloppgjør mot Klepp og Frøyland. Det er et bra engasjement rundt lokalfotballen, og det er veldig gledelig. Vi gleder oss til sesongstart.

Vi ønsker Bryne 2 lykke til med sesongen, og takker Even Sel for gode svar!

1 hendelser på “Lagpresentasjon 3.divisjon avdeling 6: Bryne FK 2”

  1. Tilbakeping: Lagpresentasjon 3. divisjon avdeling 6 «

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *