Medlemskontigent

Dessverre har purring på kontigent gått til alle medlemmer og ikke bare de som ikke har betalt. Bekalger dette. Der er fremdeles en del feil i mailadresser slik at nok flere aldri har fått kontigenten, noen familier er ikke alle knyttet sammen slik at kontigent nå kom til dem selv om familien har betalt familikontigent eller kontigent kan ha blitt sendt til spillere og ikke foreldre. Det positive med vårt nye kontigentsystem er vi nå vil få full oversikt over hvem som har betalt, slik at ingen trenger å være redde for dobbelbetaling – det vil vise.

Jeg kan dessverre ikke garantere at jeg ikke skal sende ut til familier som har betalt før alle medlemmer er knyttet til sammen i familier. Håper på forståelse for dette og hvis noen skulle få ny faktura, eller denne som kom i går, bare kast dem.

MvH

Ole Kristian Risa