STAALS TIPPELAG HØSTEN 2015

tippekupongerlogostaal

Vi har fått forespørsler om det blir nye tippelag høsten 2015, og her kommer «utspillet»:

  1. Kun en prisklasse – kr 500 pr andel (fordelt over fem uker, er jo en hundrelapp småpenger!?) For dyrt, sier du? Da ordner du en «spleiseandel» sammen med ektefelle, nabo, kollega e.l.
  2. Spilletid – minimum fem lørdager
  3. Spillevilkår som før – dvs. ved innspilte premier, fordeling 25%/75% – Staal/andelseierne. Detaljerte spillevilkår fås tilsendt v/ første spilleomgang. Skulle det bli like mange påmeldte som tidligere, ordner vi flere lag (Tippelag A1- A2- A3 osv.)
  4. Kopi av innleverte kuponger vil hver uke bli sendt direkte til andelseier via e-post

HVA NÅ?

Skal du i en travel førjulstid unne deg noen spennende lørdagsettermiddager ved TV-skjermen/ IPaden/ mobilen  – med store systemkuponger? Alle vet at tipping krever tålmodighet. En tolver dukker opp med mer eller mindre jevne mellomrom! …..….. og vi siterer Norsk Tipping: Optimistene har det mer morsomt enn skeptikerne. Det bor en liten optimist i oss alle.  LENGE LEVE OPTIMISMEN!  HEIA STAAL!

Vi satser ikke på andelssalg via telefonhenvendelse denne gang.  Dette utspillet sendes til tidligere tippelagsdeltakere, samt til en del med e-postadresser i «Staal-systemet».

RASK PÅMELDING

Du tar en kjapp vurdering på om du kan la være å delta. Så melder du deg selvsagt på ved å returnere denne e-mailen til post@staal-il.no .  Påmeldingsfrist onsdag 18. november. Deretter vil du motta betalingsinfo sammen med kuponginfo før første tipperunde som planlegges kjørt lørdag 21. november.

Jørpeland 05.11.15

Med vennlig hilsen

Staals tippelagsavdeling

P.s.- Siden det er en god del penger «innom prosjektet», nevnes for ordens skyld at regnskap m/ all dokumentasjon/bankbilag etc. blir overlevert til Partner Regnskap AS for vanlig revisjon – D.s.