Idrettsforbundets Kunnskapsturne 2010

Idrettsforbundets Kunnskapsturne 2010, Stavanger Forum torsdag 7. oktober

clip_image001
Idrettsforbundet i samarbeid med Norsk Tipping gjentar suksessen med gratis kunnskapsturné. Blant foredragsholderne er Halvard Hanevold, Vidar Bøe, Lars Kolsrud, Rune Røksund og idrettspresident Tove Paule. Vi har nok en gang gleden av å invitere alle trenere, ledere, tillitsvalgte, frivillige, engasjerte foreldre og aktive til gratis kunnskapsturné. Temaet i år er "Hva slags idrett vil vi ha?" med presentasjoner om verdier, inkludering, rollemodeller og bryting av barrierer. Kryss av i kalenderen NÅ ! Send en påmelding til epost: Rogaland.ik@idrettsforbundet.no
Husk å oppgi navn, etternavn og mobilnummer.
Stavanger Forum torsdag 7. oktober kl. 18.00 – 21.00

Påmelding:
Rogaland@idrettsforbundet.no
Påmeldingsfrist: Torsdag 30. september
Pris: Gratis!
Konferansier: Rune Røksund
Samarbeidspartner:
Norsk Tipping
Vel møtt!
Foredragsholderne er tidligere OL-mester Halvard Hanevold, Årets ildsjel Vidar Bøe, samt overlege ved Olympiatoppen Lars Kolsrud. Også Idrettspresident Tove Paule kommer.

clip_image002Halvard Hanevold er en av de mest meritterte norske skiskytterne, med 22 internasjonale medaljer. Spesielt i OL har det klaffet for Hanevold med seks medaljer, hvorav tre av dem i gullvalør. I en alder av 40 år gikk han inn til sitt tredje OL-gull i OL 2010 i Vancouver.
clip_image003Vidar Bøe har jobbet med idretten i 40 år. I 1993 startet han opp Østmarka IL – klubben tilrettelagger for fysisk aktivitet for utsatte grupper. Både barnevern, skole og politi er sentrale samarbeidspartnere. Han vant Årets ildsjelpris 2010 på Idrettsgallaen.

Lars Kolsrud har jobbet med norsk toppidrett i nesten 40 år. De siste 11 årene har han vært overlege i Olympiatoppen og hatt det medisinske hovedansvaret for mange av våre beste og mest profilerte utøvere.
clip_image005Tove Paule ble valgt til Norges første kvinnelige idrettspresident under Idrettstinget i mai 2007. Hun er tidligere generalsekretær i Norges Gymnastikk- og Turnforbund, og ekspertkommentator i NRK. Medlem av mange internasjonale fora/komiteer i internasjonal turn.

Velkommen til Drammen, Alta, Tromsø, Stavanger og Skien.
barrierer.
Klikk på din nærmeste by for program og påmelding:

Drammen 9. september

Alta 23. september

Tromsø 28. september

Stavanger 7. oktober

Skien 21. oktober

Om Kunnskapsturneen
Kunnskapsturneen er et prosjekt i regi av Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) og Norsk Tipping. Som en stor  idrettsnasjon har vi samlet en enorm mengde kunnskap om idrett på alle nivåer. Denne kunnskapen bør flyte fritt og komme alle trenere, ledere, utøvere, frivillige og ansatte i norsk idrett til gode.  Kunnskapsturneen består av regionale kompetansesamlinger, og er gratis for hele bredden i idretts-Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *