Tap for J16

J 16 tapte 1-5 for Vidar hjemme ¨på Jørpeland i kveld. Kampen startet bra, og mye av det gode spillet vi viste mot Klepp i forrige kamp, fikk vi til i 1. omgang også. Vi tok ledelsen 1-0 ved Mona etter fint forarbeid av Camilla. Omgangen var jevnspilt, og Vidar fikk en utligning ca. 10 minutter før pause. I starten av 2. omgang så det ut som om jentene hadde lagt igjen alle ferdighetene i garderoben, og Vidar fikk 3 enkle mål på 8 minutter. Da var løpet kjørt, men jentene hevet seg etter dette og slapp bare inn et mål til resten av omgangen. Prestasjonsmessig var første omgang veldig bra, mens andre omgang viser at vi har noe å jobbe med på konsentrasjonssiden. Klar nivåheving fra 1-9 tapet i vår, og vi er på rett vei. Neste kamp er borte mot Haugar 12. september.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *