Før kampen: Bryne 2

Det er klart for årets første bortekamp når vi i morgen tar turen til Bryne Stadion hvor vi møter Bryne sitt rekruttlag. Bryne 2 møtte Kopervik Bryne-FKborte i første serierunde og gikk på et 0-2 tap. Vi tar jo også turen til Kopervik på torsdag. Kampen forrige tirsdag mellom Kopervik og Bryne 2 kunne etter rapportene fort ha endt annerledes, men Bryne var ikke gode nok foran Kopervik sitt mål. Både stolpen og tverrliggeren stod i veien i  førsteomgangen og Kopervik var særs effektive. Troppen til Jærlaget var en god miks av unge talentfulle spillere og noen gode og etablerte A-lagsspillere. Det overrasker ingen om troppen er noenlunde lik i morgen. A-laget til Bryne har kamp i dag og på benken der finner vi spillere som Aleksander Midtsian, Andreas Ulland Andersen, Eirik Jakobsen, Henrik Breimyr, Tommy Eide Møster og Viljar Vevatne.
Det blir spennende å se hvilke spillere den talentfulle treneren Even Sel tar med seg til morgendagens kamp.

Samme hvem vi møter så gleder vi oss utvilsomt til en ny kamp. Vi liker å spiller kamper og vi liker hvertfall å spille kamp på en flott gressmatte på Bryne Stadion. I fjor vant vi til slutt 6-1 borte mot Bryne 2, men året før gikk vi på et 0-2 tap mot et meget ungt lag. Til tross for en tøff kampperiode for Jærlaget så er det virkelig kvalitetspillere vi kommer til å møte. Likevel vet vi selv at når vi er på vårt beste så skal alle lag i divisjonen slite med å slå oss. Vi var ikke på vårt beste mot Randaberg og der kunne det fort ha sett annerledes ut. De første 30 minuttene var virkelig dårlige og vi må virkelig gjøre innsatsen hvis vi vil ha med oss tre poeng i morgen. Vi håper at flere tar turen til Bryne Stadion i morgen. Kampen starter 18.00!

Heia Staal!

Oddbjørn Mihle Strand

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *